Reise Trening Yoga

Yogatur til Marokko

FullSizeRender_1

 

Jeg sendte en mail til min venninne Kathrine med en link og skrev:

– Er du med eller?
– Seffern honey.

Og det var starten på vårt magiske yogaeventyr i Essaouira. Vi pakket kofferten full av treningstøy og satte oss på flyet med en hel skare med ukjente kk-lesere. Vi ville også på yogatur til “Kardemommeby” med Vibeke Klemetsen i spissen. Ikke ante jeg at veninnen min allerede var yogaekspert, så prestasjonsangsten kom smygende da jeg innså hva jeg hadde gjort. 2 x yoga daglig, og opp i otta hver morgen. For dere som ikke kjenner meg; jeg er B-menneske på kanten til C-menneske, og TFF skjer bare ikke. (Trening før frokost) Tro meg, det skal komme et eget kapittel på dette! Jeg vil heller ikke kalle meg selv sertifisert yogi, men har blitt definitivt blitt av begynnerbasillen. Gleden var dermed stor, da jeg klarte å komme meg gjennom de fleste Ashtanga øvelsene rimelig smertefritt med høylyttt hvesende ujjayi pust, og til og med ende opp i hodestående og håndstående et sted inni løypa. Smaken av stolthet!

“Gleden var dermed stor, da jeg klarte å komme meg gjennom de fleste Ashtanga øvelsene rimelig smertefritt med høylyttt hvesende ujjayi pust, og til og med ende opp i hodestående og håndstående et sted inni løypa.”

Yogaen var nydelig, omgivelsene var spennende, men bonusen i det hele var de fine damene vi ble kjent med fra landet rundt – og noen av disse beskjentskapene har utviklet seg til venninneskap, særs fordi enkelte av disse jentene viste seg å ha en smittende latter, høy interesse for det gode liv, og et like stort konkurranseinstinkt som oss selv. Så det som først begynte som en uskyldig liten fleip, med Kath og meg selv poserende i acroyoga på bassengkanten opp ned, eskalerte seg til en dønn seriøs yogachallenge 2015 som endte opp i “kråka” og “downward dog” positurer på dromedarer og ulovlige hodestående stillinger på golfbiler…(!) Noen kunne skadet seg, eller blitt arrestert i prosessen, men proffe som vi var, med både bestikkelser (dromedar-mannen og golfbil-eieren), så hadde vi tidenes lættis-uke uansett hvem som vant, eller hvilke enn helseutfordringer vi hadde støtt på. Det var en unison enighet om at det uansett var verdt strevet til syvende og sist.

Ok da Bettina, du vant denne yoga challengen, honey, men jeg banker deg i Thailand! Whooot whooot!

FullSizeRender_2 FullSizeRender_18 FullSizeRender_16 FullSizeRender_6 IMG_0924 FullSizeRender_19 FullSizeRender_22 FullSizeRender_20 FullSizeRender_1 FullSizeRender_5

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply

    Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.