Hverdagsliv

WOW! Jeg, en blogger?

Hei dere,
idag må jeg skrive et lite takkeinnlegg til alle leserne som har vært innom. Jeg er litt satt ut, idag passerte jeg altså 10.000 unike lesere som har vært innom sidene med over 30.000 unike hits, og jeg har ikke vært oppe et år engang! Bøyer meg bakover i bro og sender varme tanker til dere alle mens jeg smiler forlegent og klapper meg selv på skulderen! (Ivrige trommeslag, fanfarer og gong gong-lyd i bakgrunnen her…). Kvalifiserer meg heretter som en ekte blogger, og ikke lenger hobby-blogger. Ikke én “hater” så langt heller, så dette byr på en Troika og en liten feiring før FAU-møte i kveld!

I det siste er jeg lei for at det har kommet alt for få innlegg – kan ikke skylde å annet enn jobbsituajon, men det skal skjerpes så til de grader. Spesielt nå som jeg ser det faktisk ER aktivitet på sidene. Jeg er ydmyk og takknemlig, og håper du fortsatt gidder å henge på. Er du interessert å få innlegg rett i mailen din kan du jo melde deg på nyhetsbrevet ved å fylle inn epostadressen din i det lille skjemaet rett til høyre på siden her, så slipper du å klikke deg inn helt tilfeldig, men heller få beskjed om når det har kommet noe nytt.

Skulle så gjerne få inn litt ønskelister over hva dere liker best av mine temaer. Send meg gjerne i innbox hvis dere ikke vil poste åpenlyst. Jeg er toppmotivert til å pøse på med nye innlegg nå.

Ønsker alle fortsatt en nydelig høstdag!

((((: Hilsen ALL smiles, Hedda!

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply