Opplevelser Reise

Vi har landet i Orlando

Nå er vi endelig fremme, hele gjengen på 19 pers rakk flyet!! OM vi gleder oss til tut og kjør i tre hele dager her i Orlando! Jetlagen kommer til å snike seg på i noe voldsomt, i og med at samtlige har døgnet. Vi stod opp 6 i går morges og nå er klokken 04.00 norsk tid, (kl 23 Florida tid). Den eneste måten å få undertegnede opp tidlig om morran er med en solid jetlag. Så dette skal gå fint…

Flyturene gikk supersmooth, inntil vi landet i USA. Plutselig gikk alt så tregt. Det tok oss tre timer å komme fra flyplassen til hotellet! Hotellet vi bor på ser ganske sjukt ut, og navnet taler for seg selv: Disneys Beach Club Resort. Snakk om barneparadis! Alle barna er helt hypre og det er like før det går helt rundt for allemann. Dette er uten tvil en opplevelse de aldri vil glemme. Jeg skal ta noen bilder senere når vi får noen timer på øyet. (Disse bildene er nemlig lånt.)

På slutten av Orlando oppholdet er planen å oppdatere litt fra oppholdet. Håper jeg får det til herfra. Men planen er i allefall som følger:

FLORIDA TURNÉ 2016 med Familien Frikorbølstad

17.3: OrlandoDisney Beach Club Resort
18.3: OrlandoSea World
19.3: OrlandoUniversal Studios

20.3: Captivao South Seas Island Resort
Brodtkorbs tar avstikker på litt piano zen ferie etter følelsen av syretrip i Orlando.
Blir det kanskje litt yoga på hele familien her, mon tro? Vi skal i allefall sightse. De andre sprer seg rundt på Fort Myers og div. og gjør sitt.

Vi drar innom Sawgrass Mills Outlet på vei til neste destinasjon, da gjelder det å ha fyllt på med litt overskudd! Iben og mor gleder seg mest av alle til dette, det er sikkert og visst. Møter gjengen på hotellet etter shoppingen rimelig exhausted og klare for et lite glass kald hvitvin med føttene godt nedgravd i sanden, kanskje?

22.3: Ducks Cay – Hawks Cay Resort
Dette blir ren bade- og solferie. Herregud, det skal bli så deilig. Vi bor i sjarmerende leiligheter på rekke og rad med egne kjøkken, og kan slippe unga løs overalt. Man må ta shuttlebuss til resortanlegget, såpass stort er det visstnok her.

26.3: MiamiTrump International Beach Resort
Ok jeg må innrømme jeg har litt flau smak i munnen for dette hotellet, men vi bestilte det før det tok helt av med han gærningen. Du kan vedde for at barna kommer til å kose seg glugg. Holy macaroni, vi må kjøpe GPS og sy fast på alle kidsa…

Stay tuned folkens. Jeg gleder meg til å oppdatere bloggen om jeg får til det tekniske!

FA4B6L8CVE

FL

e9e37a50da4a400398769b9cceaab294_09_14_15_park_map

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply

    Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.