Velvære

Superkvinne!

Jeg har nettopp hyllet i meg et glass gusjegrønn magi, og venter i spenning på det fantastiske resultatet!

Elle McPherson, selveste The body har i samarbeid med verdensledende ernæringsekspert Dr. Simone Laubscher lansert et supermat kosttilskudd som skal booste vår indre styrke og vitalitet. Dette superpulveret skal inntas daglig i form av to teskjeer blandet i smoothies, juice eller rent vann. Og vet du hva, det smaker ganske friskt også: Touch av eple ispedd ananans med hint av gress. Kosttilskuddet inneholder 45 næringsrike vitaminer og mineraler, og du skal visst ikke trenge flere tilskudd om du tar en daglig dose av dette til normale næringsrike måltider.

Hvorfor har jeg ikke hørt om dette før? Så mange ganger jeg følte kroppen gikk på tomgang og energien som stadig vekk uteble. Det var da jeg så gjerne skulle hatt denne livbøylen.

Det var nettopp slik Elle MacPherson følte det. Helt utslitt uansett hvor mye hun trente, sov og spiste sunt måtte kroppen kompensere for det overskuddet hun ikke hadde. Det var da hun traff Dr. Laubscher, og inngikk et samarbeid med å lage et vidunder-tilskudd som endelig skal skaffe oss den etterlengtede energien og hjelpe oss trøttinger opp av sofaen! Halleluja!

Det er helt nytt på markedet, men allerede nå går det gjeterord om hvor fantastisk virkningsfullt dette produktet er. Du kan drikke et glass til frokosten din om morgenen og ha varig energi resten av dagen, og resultatet merker du rimelig kjapt også. I følge min hudpleier Eva på Cocoon, skal visstnok hår og negler gro som bare rakkern og huden blir også mer elastisk. Jeg tenker, hell yeah – Fountain of youth!, og kaster meg umiddelbart på en liten pakke. Jeg er allerede solgt!

Det eneste aberet er, som med andre vidundermidler, er at det merkes i lommeboken. En refill pose på 150 gram koster 500,- (Gisp!) Kan det være den griselekre innpakningen som drar en del av disse utgiftene, eller det faktum at det er Elle som fronter produktet? Man kan spørre seg selv en del spørsmål om prisen, og det er ingen tvil om at det er en kostbar investering. Supermat kosttilskudd er jo ikke gratis i seg selv, så kombinasjonen av disse 45 næringstoffene er nok avgjørende de også.

Når alt dette er sagt: Inntar du denne ekslusive styrkedrikken kan man ikke forvente å forvandles til å verken se ut som Elle (dessverre) eller få turboenergi bare av å purke 24/7. Det er viktig at man ikke lener seg for mye på håpet om å forvandles til noe man ikke er, men det kan jo være en hjelp på veien til å få seg selv et skritt nærmere det sunne liv, og kanskje gi et lite byks opp av sofaen, slik at man faktisk orker å jobbe med helsen, og begynne å trene, for de som ikke allerede er i gang.

Helt ærlig, hadde jeg hatt nok peiling på hva min kropp trenger av kosttilskudd, og bare kunne skreddersy mine egne kombinasjoner i helsekostbutikken, hadde jeg nok gjort det i stedet og spart en god penge, men jeg gir Elle en sjanse i et par måneder, og hvis ryktene stemmer, om at dette er heeeelt spinnvilt, så får hun nok en ny, hypergira kunde, ja.

 

Alt av “The super elixir”s effekter og virkninger på en vårslapp kropp kan du lese om her. Du får kosttilskudd for den slappe, og proteinpulver for de som trener!

IMG_0148 IMG_0152 IMG_0165

 

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply

    Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.