Hudpleie Mote & Skjønnhet Velvære

Sommerfrisk hud

Nå har jeg gått på ZO med Obagi i så lang tid at jeg kjente det var på tide med et lite pleiebytte for huden. Jeg elsker Obagi, ikke misforstå, men da jeg tittet innom FRI Ren pleie på Vinderen ble jeg så nyskjerrig på de rene, naturlige produktene deres, og tenkte jeg skulle teste ut en serie som heter Dr. Dennis Gross som har vunnet en rekke priser og utmerkelser. Produktene er det siste innen vitenskapelig forskning kombinert med naturlige planteekstrakter og baserer seg på en kraftfull blanding av alpha- og beta syrer som virker på følgende måte:

  • Reduserer og forebygger linjer og rynker
  • Forbedrer hudens fasthet og spenst
  • Forbedrer hudens struktur
  • Virker poresammentrekkende, motvirker acne, inngrodde hår og rosacea
  • Demper hyperpigmenteringer og jevner ut hudtonen
  • Gir huden fuktighet, glød og skaper balanse

De er uten parabener, mineraloljer og genmodifiserte ingredienser. I disse dager er det litt mer betryggende å vite at jeg ikke smører meg inn med alskens farlige stoffer. Det er nok med den daglige dosen forurensing vi får i oss ellers i form av mat, miljø og produkter.

Litt om denne hudpleieserien, og hvorfor man bør prøve dem: Dr Dennis Gross er en pioner innen AHA/BHA-behandlinger som raskt gir resultater på hud som trenger det lille ekstra. Med sin sammensetning av multifunksjonelle konsentrerte ingredienser jobber produktene «bredspektret» på hudproblemer og tilstander. Alle produktene er rike på vitaminer, antioksidanter og botaniske ingredienser.

Opplevelsen av å ha dette i ansiktet kan jeg beskrive som: Friskt som en sommerbris. Det lukter virkelig sommer, og det føles super smooth, deilig og lett! Jeg valgte en dagkrem som ikke feter ned huden, men balanserer fuktighetsnivået naturlig. Jeg kjøpte i tillegg til serumet, dagkremen og nattkrem med retinol, (men man kan velge uten her også hvis man ikke ønsker peeling effekten) og en solkrem som gir en fresht skimmer glød. Om du får helt fnatt av skimmer, kan man kombinerere hudproduktene med andre solkremer. Feks min absolutte favoritt: Elizabeth Arden, som har en dash med foundation i seg så du trenger ikke store mengder sminke på sommeren.

Mer om hele Dr. Dennis Gross Skincare og priser kan du lese her

Elizabeth Arden solkrem som jeg bruker over dagkremen hver dag hele året uansett hver kan du se her

Gross Gross1

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply

    Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.