Mat Opplevelser Reise Yoga

Raw food & Yoga i Hemsedal

Klikk på bildene for galleri…FullSizeRender_2

Jeg er så heldig å ha en venninne som er helt RÅ på mat, bokstavelig talt! Hun er hele gjengens Raw food queen. I tillegg har hun og mannen verdens fineste hytte i Hemsedal og elsker å diske opp og invitere til både det ene og det andre i vakre omgivelser.

13-15 november dro vi opp en solid gjeng fine, morsomme damer til Hemsedal på Natalies “Ragnarbu”. Hytten, (eller… jeg vil nærmest kalle det et hotell) er überfresht og gigantisk, med mange soverom med dertilhørende delikate bad – som var verdt turen i seg selv.

På raw food turer hos Natalie er det åpenbart at man ikke “leiker” raw food tur. Det er dønn seriøst, og ingen får lov til å verken smugspise Snickers eller drikke usunn kaffe – til min store skrekk var det heller ikke lov å ligge og dra seg til langt utpå formiddagen. Vi var på detox/yoga tur, og er du en ekte yogi skal man innta “downward dog” i otta før frokost for max effekt. Vi B-mennesker måtte rett og slett ta oss sammen og følge plan. Denne gangen fikk vi grått til oss et par kopper kaffe skal nevnes for å kompensere for vår forsinkede søvnrytme-defekt… hun hadde såpass medlidenhet for slike “rookie raw foodies” som oss. Selv om Natalie tar kosten på blodig alvor, er det MUST med noen deilige detox Pina coladas, innen måltidene. Da smeller hun sammen kokos og banan, rom og noen hemmelige saker. Disse Pinasene glir rett ned og skaper svært koselig stemning i hønseflokken uansett døgnrytme.

Denne turen går inn i minneboken som en av de helt råeste, uten tvil. Vi fikk som nevnt hver vår kokebok spesialdesignet by Natalie, så var vi alle kokker i grupper. Hvert måltid vi inntok bestod kun av de sunneste økologiske råvarer som vi laget helt selv mens Natalie kunne fortelle hva for slags nytte tangen, grynene, algene og økologiske grønnsakene gjorde for kroppene våre. Mellom kjøkken-øktene gikk vi på tur i fjellheimen, kjørte yoga-økter, skravlet og lo og koste oss med stamp, gode dype samtaler og bøttevis med vin. Vi ble så sunne ila den helgen, at du vil ikke tro det! Og maten smakte så godt, at man bare måtte gå i bro i begeistring og respekt. Påfyll!!

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply

    Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.