Hudpleie Mote & Skjønnhet Spa

Prosjekt vårny: Hud

IMG_2547

Idag fikk jeg endelig ut fingeren og startet “Hedda blir vårny 2016” prosjektet mitt. Jeg får alltid tørr og gusten hud etter en lang, mørk vinter. Håret mitt fliser seg opp, og med den for lenge ignorerte etterveksten i kontrast med gammel solblonde tupper får sveisen meg til å ligne på Charlize Theron i filmen “Monster”. Hender, negler og hår skal altså få oppmerksomhet, men først av alt er det ansiktet som haster. Det er på tide med et hamskifte!

I dette kapittelet tar vi for oss ansiktspleien. Det er nemlig et omfattende tema i seg selv. For en dame i min alder kan huden ikke tas for gitt lenger. Den må jobbes med. For en som meg, som elsker å sole ansikt, må jeg være ekstra påpasselig med UV stråler på ferie. Ulumskheter kommer kjapt hvis du ikke beskytter og smører med minst faktor 50 i solen hver time. Dette kjenner jeg kan bli vanskelig for meg, men gjør jeg ikke som jeg har fått beskjed om, har jeg bare meg selv å takke for pigmentflekkene!

“Wake up call! Nå holder jeg meg kun til en produktlinje av gangen, og eksperimenterer ikke for mye med kremer og serumer på kryss og tvers.”

Jeg har aldri hatt problemhud inntil for et par uker siden, da jeg gikk på en solid krem-smell som fikk meg til å bryte ut med utslett og småkviser uber alles. Wake up call! Nå holder jeg meg kun til en produktlinje av gangen, og eksperimenterer ikke for mye med kremer og serumer på kryss og tvers. Nå for tiden er det Obagi ZO som gjelder for meg. Serien er ikke gratis, men får huden til å se stram og smooth ut med merkbare resultater. Jeg vil heller investere i et godt holdt ansikt enn en designergenser.

Plan fremover er at jeg skal gå på et 6 gangers intensiv program på Cocoon hudpleie på Vinderen. Min flinke og søte hudpleier Eva lover at skal gi fantastiske resultater, og jeg kan ikke vente! Vi må smøre oss med tålmodighet, så skal jeg dele dette med dere til slutt. I mellomtiden skal jeg beskrive hva jeg skal igjennom: (PS! Dette er ikke et sponset innlegg, det er kun jeg som ønsker å bli ny!)

Zo Facial ‘THE ULTIMATE “RED CARPET” TREATMENT’
Dette er en luksuriøs behandling som kombinerer hudfornyende AHA syrer med vitaminer, antioksidanter, retinol, pigmenthemmere og flere stimulerende ingredienser som mykgjør huden umiddelbart, jevner hudtonen, virker oppstrammende og får huden til å gløde. Den ultimate behandling før en spesiell anledning eller bare når du vil unne deg det lille ekstra. Denne kan kjøres alene eller som en kur på 6 ganger. (Idag kom jeg inn med knusktørr, vablete hud, men gikk ut derfra silkemyk og skinnende.)

Behandlingen jeg hadde i dag heter:
ZO Signature Facial m/massasje – 1,5 t
Den gir tilsvarende resultater og vi bruker samme produkter i tillegg inkluderer den en dyprens! Rens, exfoliering, pensling av stimulation peel (syrer) dyprens og utklemming, maske og massasje. Cellefornyelsen øker, demper mørke flekker, jevner hudtonen, stimulerer kollagen og elastin, virker oppstrammende og får huden til å gløde.

Nå er det bare opp til meg å være flink med bruk av produktene og skrubbe annenhver dag.

 

IMG_2533
IMG_2551

pS! Den anti-age kit’en jeg kjøpte idag inneholder alt av basics, og mer til, som gjør underverker for smidig og elastisk hud, dessuten varer den lenge. Den inneholder: Rens, skrubb, acnebehandlingspads, dagkrem, nattserum og solkrem.

IMG_2552

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply

    Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.