Hudpleie Velvære

Prosjekt vårny: Selvbruning

Rundt mars-april er kick off for hudblotting. For meg er våren den mest utfordrende sesongen å takle når det kommer til valg av festantrekk og generelt alle hudblottinganledninger. Være seg bryllup eller strandferier, det er alltid litt panikk i kulissene hos fru Brodtkorb når disse scenarione dukker opp. Jeg absolutt hater å stå bleik i bikini for alles skue eller gå med kort kjole uten strømpebukser med hvite ben. Skal man ha på seg sorte pumps? Eller nudes? Shit, nei! Ingen av delene, jeg er for bleeeek! Tror det er en del damer som kjenner seg igjen her. Noen kler denne sarte, bleke modellstilen, mens andre er gjerne litt stuck på 80-tallet, og liker å tanne.

I disse anti-solariumstider, har vi heldigvis et annet alternativ som kan redde oss ut av denne klemma (takk og lov!) Selvbruning. Jeg tok en testrunde rett før påskeferien, for jeg visste vi skulle hoppe rett fra topplua til bikini, så jeg tenkte det ville være genialt å spraye seg ca dagen før avreise, så ville den naturlige brunfargen sakte med sikkert overta selvbruningen i løpet av ferien. Jeg bestilte raskt og enkelt time på nettet på Spraytanhuset.no. Det hele går unna på ca 15 min og koster 500,-. Produktene de bruker er 100% økologiske, og fri for kjemiske, syntetiske plantevernmidler, kunstige aroma- og fargestoffer.

Her er jeg avbildet rett etter sprayen, og er fryktelig skjoldete. Du kan nemlig ikke dusje på minst 8 timer, så du må gå rundt som et seigt sotrør dagen lang. Om du er smart, bestiller du timen rett etter jobb og går heller rundt med klisset hjemme i private omgivelser i stedet for å skremme og sjokkere alle kjente du møter på din vei ute i dagslys, det ser nemlig ut som om noen har kledd deg naken og rullet deg rundt i tjærebeis, og det lukter selvbruningsmidler lang vei. (At jeg aldri lærer!)

ADVARSEL:

  1. Når dette øverste laget dusjes av, vil fargen jevne seg ut og du føler deg brun og fresh! Man må smøre seg i et kjør, men IKKE med oljebaserte kremer. For å si det slik, det så ut som om jeg hadde solt meg med leggvarmere etter en stund med oljesmøring, så det har jeg nå lært av. Ikke kult med nøttebrune lår og hvite legger!
  2. For Guds skyld ta en solid kroppspeel før du sprayer deg. Man får krokoskjolder av den tørre huden når noe av fargen avtar, og det er verre enn å være blek…
  3. Hvis du skal på solferie. Ikke glem at du egentlig IKKE er brun, men du bare ser brun ut. Det er viktig å smøre seg med solkrem fra topp til tå jevnlig. Jeg trodde jo at jeg var så brun at jeg glemte å smøre meg nok. Makan til solforbrenning har jeg ikke opplevd i manns minne. Mao, ikke lur deg selv, vær forsiktig.

Happy tanning!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Rett ut av sprayboothen… Fin og skjoldete.

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply

    Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.