Mote & Skjønnhet Negler

Prosjekt vårny: Fransk manikyr

Jeg tror hendene mine var det jeg var mest stolt av på hele meg, inntil den dagen jeg nesten smalt av venstre ringfinger i trappa på bursdagen til søsteren min. Venstrehånd kunne like greit tilhørt “Ringeren fra Notre Dammes”. Men, hva gjør man ikke for å redde stumpene (bokstavelig talt). Jeg elsker hender, og jeg elsker å gestikulere for det får meg til å føle meg mer feminin så straks de er på stell. Da neglene så ut som på “Før”-bildet krummet jeg fingrene skamfult da jeg pratet med folk, og det påvirket hele holdningen. Derfor tenkte jeg, oki, neglene må på! Nok krumming, bye bye Ringeren, kanskje klumpfinger forsvinner med litt hjelp fra Helene på Beths.

Helene er den flinkeste i verden på negler. Denne gangen har hun dratt på skikkelig for å kompensere for stumpene, så looken er til ære for bloggen – girly girly french med ekstra lange klør. Jeg må nok file litt om noen dager, men lovte å la de være en liten stund. Helene, sorry honey, men jeg får ikke til linsene!!
 I morgen reiser vi også til Florida!!! Så nå er jeg klar som et påskeegg, med hud, hår og negler på stell!

IMG_2743 IMG_2749 Pinlig stygge neglisjerte neglerIMG_2751 Tørre, slitne stumpefingre under forvandling… Abra cadabra…IMG_2752 …zimzala bing! Hello french girls!

IMG_2753

Ps. Dette er ikke et sponset innlegg, det er bare jeg som vil bli vårfin.

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply

    Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.