Mote & Skjønnhet Velvære

Prosjekt vårny: Hår

BillysHei hopp! Da fortsetter vi med dokumentering av “Prosjekt vårny”, og det skal handle om alle kvinners stolthet eller mareritt: Hår. Jeg går til to flinke frisører. Hun ene holder til på Aviva på Vinderen, og hun andre er på Aker Brygge på Billys Bumble & Bumble i kule og rocka industrielle lokaler. Denne gangen ble det Billys hvor jeg fikk jeg en skikkelig deilig overhaling med farging, strip av ettervekst, kur og og klipp av mengder med slitte tupper. Håret mitt må være av verste sorten. For det første har jeg veldig tynne hårstrå, men heldigvis mange av dem. Men med tynne hårstrå oppstår det konstant floker. For det andre har jeg masse verv og krøllete underst, men helt rette fjoner oppå. En veldig uheldig kombinasjon som skaper pyramidesveis, og er vanskelig å style. Kunne det ikke bare vært helt krøllete, eller helt rett?

For et par år siden gikk jeg på en mega blekesmell, og har mer eller mindre mistet halve håret som følge av tabben. Dette var en dyrekjøpt lekse jeg har lært av. Etterveksten hadde fått vokse litt for lenge, så jeg fikk panikk og booket en annen frisør enn hun jeg pleide å ha, bare for å få jobben gjort asap. Hun nye frisøren var veldig søt, og skravlet så mye at vi helt glemte tiden og blekingen satt i aaalt for lenge. Hun hadde satt i folier i hele hodet og ikke bare toppen, så det var uflaks, kan du si… Jeg har nå brukket og mistet hår som en bikkje i ca 1 1/2 år. Nok er nok. Aldri mer spontan bytte av frisør, og jeg er nøye med konsultasjonsdialogen.

Konsekvensene av denne episoden har vært å måtte kure, spare og klippe, i ett kjør. Jeg prøvde også extensions en periode, men nope, det var ikke helt meg, og jeg holdt på å daue av all kløingen og føningen. Håret tørket jo aldri! Nå har jeg gått til innkjøp av mirakelkuren “Olaplex hair perfector” samt de vanlige shampo, balsam og stylingproduktene, OG jeg skal kjøpe et bukkhornekstrakt tilskudd som visstnok skal være helt magic for utynnet hår som mitt. Jeg er superspent og gleder meg til å prøve. En av kundene til frisøren min hadde nemlig mistet masse hår som følge av stress og sorg, og fått skinnende, tykt, sunt og friskt hår etter kun 6 måneder. Hun var ikke til å kjenne igjen. Tablettene får man kjøpt på helsekostbutikker og heter Arcon-Tisane. Selv har jeg nettopp lagt inn en bestilling via nettet. Jeg vil understreke at jeg ikke er sponset av noen av disse jeg nevner her.

Her ser man resultater av før, imens og etter behandlingen. Takk til Marte på Billys, du er så flink!

 

Før2Charlize Theron i “Monster”FørSjekk den sørgelige høysåten her…Folie2Hei sveis! Etterveksten står for tur.

EtterEtter, litt stram i maska, men fornøyd. Blir bra med litt bukkhorn oppi her, skal du nok se.

Etter2Chop chop. Gud bedre, sjekk forskjellen! Dog ikke helt i mål med fylden helt enda.

wallart Produkter

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply

    Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.