Kultur Mat

Nodee Sky – New York stemning i Oslo

På lørdag var det duket for gutteklubbens julebord på Nodee Barcode! (Gutteklubben som i min manns gutteklubb, ikke min altså… men konene er også invitert). Anyway. My Gådd! Dette stedet var det salig swhung over. Endelig!

Oslo er jo en helt fantastisk kul by i seg selv med alle mulighetene både sommer og vinter, grøntarealer, marka, strender og ski, og  mange krembra spisesteder som har poppet opp som paddehatter i det siste.

Man kan jo ikke klage. Det begynner så saktens å ta form på det mer moderne plan med konseptmat-restauranter som serverer fusion asia-nordisk, latin-amerikansk eller vilt meksikansk med spicy cocktails for å nevne noen eksempler på kreativiteten som yrer i vår by. Slike restauranter man trer på seg et par jeans for og tar med noen få gode venner til og jekker opp en murer eller to. Jordnært og superkos – don’t get me wrong…

Men hvor er den glamorøse og eksklusive New York “clubbing lounge” følelsen der du dresser deg opp og leker Carrie Bradshaw i “Sex og Singelliv” med girlsa!

Nodee Sky is it!
Yes! Endelig har den kommet. Vi må ned til Bar code area, selve arkitekturen er helt rå. Det første vi gjør er å ta heisen opp til Sky bar. Servisen er upåklagelig, de hjelper deg med alt av yttertøy, ekstra barstoler, viser vei til heisen om du ikke har stedsans og slike ting. Og drinkene er eksotiske, slik de skal være når du har kosta på deg kjole, løshår og hæler.

For vårt vedkommende tok vi vordrinken i toppetasjen, og heiset ned igjen til chambre separé i 2. etasje. Vi var 14 til bords, hvilket var helt perfekt mengde folk i dette rommet. Stedet var pakka, og det myldret av festkledde, glade julebord-mennesker over alt.

Maten var også meget vakkert presentert. Menyen var satt på seks retter, siden vi var så mange – og litt catering-preget for å være dønn ærlig, men jeg kan tenke med a la carte er helt topp. Nodee-mat blir uansett aldri feil. Hele gildet kom på 1600,- ink 1 vordrink og ca 1,5 flasker god vin.

Dette stedet kan virkelig anbefales om du ønsker en glam night out med gode venner. Men ikke glem kåpen i øverste etasje… det kan fort bli kø i heisen, og det er ikke gøy å kjøre “Fløibanen” opp og ned til du blir helt svimmel når taxien venter utenfor.

Nodee Barcode
Dronning Eufemias gate 28
0191 OSLO
Phone: +47 22 93 34 50
Email: nodee@nodee.no

img_8617img_8618skjermbilde-2016-11-29-kl-10-29-21

skjermbilde-2016-11-29-kl-10-28-20

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Ingrid Elise
  24/09/2017 at 22:45

  Hei!

  Jeg fyller 23 neste måned, og er på vakt etter akkurat det du beskriver som glamorøst eksklusivt og “Sex og singelliv” lounge som gir litt New York vibber. Er Skybaren er bra sted å feire bursdag med 12 gjester (jenter)? Er lokalet stort? Har søkt mye på nett men finner ingen bilder av selve loungen i 13. etasje! Men du har vært der! Hadde satt pris på om du kunne svart meg, og gjeeeeerne kom med ekstra detaljer om stedet! 😀

  Med vennlig hilsen
  Ingrid Skjeggedal

  • Reply
   Hedda Brodtkorb
   01/12/2017 at 17:45

   Hei Ingrid!

   Jeg beklager så mye, men denne har jeg glemt å svar på. Ser jo nå at du for lengst har feiret bursdagen din. Håper feiringen var vellykket, og at du fikk drømmen om glambursdag oppfyllt! Hilsen Hedda

Leave a Reply

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.