Styrketrening Trening

Møt Frank!

Heddapumperjern

Det er vår i luften, og sommer står snart for tur. De lyse ettermiddagene og fuglekvitter vil minne oss på at det kanskje er på tide å stenge av fjernkontrollen for en periode og ta et skippertak på treningsfronten. Tone det som tones kan til SK 2016 sesong – børste støv av våre egne kroppsfordommer og hoppe stramme og fine inn i sesongens nye bademote med hodet hevet høyt og energinivået på topp!

It’s official, you guys! Nå blir det trenings”vlogg” på Team Frank & Hedda!

Det er på  på tide å introdusere PT Frank. Denne karen er ingen vanlig fyr. Han er den beste PT’en i Sats Elixia, kåret til Årets Personlige Trener 2015! (Og flere forhenværende år på pallen). Dette sier sitt hvor rå han karen her er. Og jeg er så takknemlig for å ha fått ham med på laget til vårt fremtidige treningsinnslag som vi skal “vlogge” ukentlig om fremover med oppstart i mai. Du kan glede deg. Frank og jeg går way back, og jeg kan si med 100% garanti at han er ekspert på styrketrening til den minste detalj. Teknikk og motivasjon er han spesialist på, så tipsene hans er gull verdt. Du kan stå og pumpe jern og tro alt er supert, men så skjønner du ikke hvorfor du plutselig har vondt enten her eller der. Med Frank får man ikke vondt annet enn på de rette stedene der man SKAL ha vondt. Og det er med disse sunne smertene resultatene kommer.

Planen i første sesong av “Frank trener Hedda”, er å demonstrere hver enkelt av en knippe øvelser én etter én for hver uke, med instrukser og innspill av Frank. Det er ikke umulig at du lærer noe nytt her, allerede på demofilmingen fikk jeg aha-opplevelser av de beskrivelsene som kom, som fikk meg til å forstå øvelsen på en helt annen måte enn tidligere. Mannen er så flink på forklaring, og du kommer til å lære noe nytt, og kanskje til og med tenke, duuuuh… dette har jeg gjort feil i alle år!

Frank er utdannet fysioterapeut, dermed god på anatomi og skjønner folks vondter og hvor alt er plassert. Han har klart å jobbe meg rundt alle mine hverdags- og kontorplager være seg skuldersmerter, sliten nakke, eller skjeve hofter. Han husker alltid hvilke vekter jeg tar og hvor mye vi øker gang for gang, uten noen som helst huskelapper. Så tar han hensyn til min skjeve kroppsbygning, og tilrettelegger øvelsene deretter. Han er programmert til å kunne alt dette, så den eneste jobben jeg gjør er å følge instrukser og gi jernet på alle øvelsene med en “streng” Frank på øret.

De gangene jeg har trent alene i studio har jeg enten skadet meg, jukset og trent for slapt, tøffet meg for andre og dratt i for hardt, eller vinglet rundt som en forvirra gås og satt meg feil vei på apparater. Så den eneste måten jeg klarer å trene riktig og effektivt med en stor posjon selvsikkerhet, er med en sparrepartner som følger med i timen som jeg møte opp til, og ikke lar meg slippe unna.

Treningsvideoene vil være korte og konsise, og 100% autentiske. Det vil bli pusting og pesing, klaging, bønn om å få slippe, rødsprengte ansikter, og hår til alle kanter. (Altså fra meg…) Mao ekte trening på en helt vanlig damei sin “prime age” *host* og ingen fancy retusjering, filter eller redigering eller fine stand-in stuntdamer. Altså, fullstendig strippet for eleganse og femininitet. Vi snakker rå, skruppelløs frådende pumping. What you see is what you get!

Vi håper du får nytte og glede av denne reisen med oss! Takk for at du leser. (Og jeg håper du henger deg på!!) GO GO GO!

Frank

Frank Idar Sande – Årets Personlige TRENER 2015 SATS Elixia Norge

Følg oss og våre nyttige treningstips på heddabrodtkorb.no

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply

    Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.