Film Kultur Mat

Julia & Julia

For tiden har det skjedd noe helt merkelig. Etter en sinnsykt laaaang matlei periode, har jeg plutselig gått helt av skaftet på kjøkkenet. Mannen min lurer på om det har turna helt. Det planlegges måltider hver helg og settes opp avanserte ukesmenyer. Dagene mine preges voldsomt av denne mativeren og hva som skal lages i neste runde. Alt av ferdig mat og standard middager må vike når jeg er på denne stien. Jeg koser meg glugg når jeg er i matus galus modus. Det er sjelden jeg får denne kløen, men jeg melker den så lenge det varer.

Månedens film er et enkelt valg. Jeg kom på å tenke på dette litt mesterverket jeg hadde sett for noen år tilbake, og kjenner meg igjen i hovedrollen Julia, altså ikke Meryl Streep, men hun andre Julia som her spilles av Amy Adams med en litt uvant bolleklipp.

Er du fullstendig matlei? Trenger du litt inspirasjon? Da er dette filmen og se. Dessuten er den veldig søt. Jeg elsker Meryl Streep. Jeg tror hun må være en av mine største forbilder. Fantastisk skuespiller, og alle filmene hennes ruler!

Trenger du noe feelgood matinspo film? Se Julia & Julia

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply

    Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.