Barn Opplevelser Reise Venninner

Fra Legoland til Floridaturné!

escape-to-miami-beach.jpg.rend.tccom.1280.960Vi vrenger av nickersen og topplua og reiser snart 19 personer til Florida på turné i 12 dager. Vi er 4 familier, hvorav 8 voksne, og 11 småfolk. Denne reisetradisjonen startet noen år tilbake da barna var toddlere. Det var pinse, og mannen min og jeg tenkte det var kos å dra til Legoland med barna. Vi spurte om noen ville være med, så endte vi opp med The crazy bunch. Og når jeg sier crazy, så mener jeg ikke “nåmmen-crazy”… altså, det er mye rå latter bakt inn i disse turene som er verdt flybillettene i seg selv. Merkelig hvor sykt barnslige vi blir så snart vi setter fot på Danskebalja. Reisegjengen har holdt sammen årlig siden den gang, med faste turer til Danmark og Legoland. Etterhvert som barna ble eldre ekspanderte vi helgene litt mer og dro på mini kroferie, så skiftet vi plan over til København og Tivolibesøk da barna kom opp i skolealder.

Siste året, mannen min og jeg droppet ut, og tilbake kom gjengen med smil fra øret til øret og sa: “Dere! neste påske skal vi til Florida!” Dette kunne vi for fankern ikke gå glipp av, så nå skal vi det! Helt siden jeg var liten har jeg drømt om å komme meg til Disneyworld. Men vi kom aldri så langt. Nå, i en alder av 44 skal barndomsdrømmen min bli til virkelighet, og jeg gleder meg sykt til å se barna oppspilte og små-sjokkskadet av hva Florida har å tilby. Vi har lagt opp til en solid road trip, med reiseleder Jannicke i spissen. Hun har vært helt rå på planleggingen, og lagt opp til tidenes barnevennlige fantasiferie! Heldige er vi som har vår egen reiseleder i gjengen, så vi andre bare kan nyte av godene.

Her er plan (og jeg kommer til å oppdatere bloggen fortløpende by for by, når vi er der nede!)

Orlando – Disneymania/Universal Studios/Seaworld (eller kun et par av attraksjonene, det er rådyrt med en familie på 5)
Captivao – Vi splittes i 2 dager, min familie og jeg reiser hit på oppdagelsesferd og litt ekstra lyx omgivelser
Saw grass Mill – en hel dag i heaven (Tiiiidenes outlet, gjett om mamma gleder seg!)
Ducks Key – Beach life og gode latterbølger i 4 døgn
Miami – 3 netter med beach, shopping, dining, hallaaaa!

Hva fillern mer kan man ønske seg –  jeg går snart i bro av spenning!

Det morsomste av alt er disse syke hotellanleggene der borte. Det er liksom ikke så nøye om det er fresht, bare det er STORT, og prangende, og maaaasssse barnebasseng og bufféer herfra til månen. Men det er tipp topp for oss med 11 barn, man slipper å hysje i hytt og pine, for bråket fra alt annet overdøver det meste. To be continued! 

 

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply

    Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.