Familie Hverdagsliv Mat

Dagens middag fra Salt & sitron

IMG_2508

Min gode venninne og fineste nabofrue, Camilla har startet en megalekker matblogg som heter Saltogsitron.no. (Undertegnede har laget designet, så det hele føles litt skrytete, men litt selv-promo er vel innafor…)

Camilla er tidenes supermom (4 barn og 2 golden retrievere) og lager de freshest hverdagsrettene på en-to-tre! Når jeg står helt fast, og ikke aner hva i huleste jeg skal lage, tyr jeg ofte til matbloggerne som er mer drevne på kjøkkenet enn meg selv, så tar jeg simpelthen all æren for maten når familien sluker det hele i seg.

Idag er det Camillas fargerike kyllingrett som står for tur. En veldig enkel og treffsikker oppskrift som både barna og husets herre elsker, og det beste av alt er at den nærmest lager seg selv! Man kan variere litt mer urter og grønnsaker. Her slengte jeg på paprika, hvitløk, selleri og fersk rosmarin, for det var det jeg hadde. Friske urter er alfa omega, så jeg prøver å ha potter stående klare, men det er ikke alltid lett å holde liv i dem.

Camilla + Jamie = Sant

På nyttårsaften til den saftige kalkunen vi har hvert år, testet jeg ut Jamie Olivers “perfect roasted potatos“. Siden har jeg fått helt dilla. Herregud, det er de nydeligste potetene du kan tenke deg, og jeg hadde aldri hørt om denne teknikken før! Jeg legger ved en video som kjapt viser hvordan dette gjøres: Roasted potatoes. Det krever en liten innsats de første gangene, så mulig denne egner seg best for helgen til å begynne med. Jeg er en sucker for Jamie og all maten hans, og den livlige personligheten hans når han forklarer oppskriftene får meg til å bli enda mer inspirert og tenke at: Yes, man, I can do this! Jeg elsker den litt røffe maten han lager og generelt hele stilen hans, så, kombinert med Camillas barne- og økovennlige fristende retter MÅ dette bare bli en suksess!

Salt&Sitron

 

 

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply

    Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.