Barn Familie Hverdagsliv Opplevelser Reise

Bursdag i London!

IMG_0003

Da eldstdatteren vår, Iben fyllte ti disket vi opp med langhelg i London som gave. Jeg vet ærlig talt ikke hvem som gledet seg mest til denne turen av henne eller meg selv, men jeg var minst like hyper som jentungen! Nøye planlegging. Restauranter, show, severdigheter, butikker. Alt av barneaktiviteter måtte sys inn i plan, men ikke for barnslig, Iben ble tross alt ti år.

Da vi kom frem til det perfekte lille intime hotellet sent på kveld (The Arch), spiste vi pizza og landet litt etter all oppspiltheten og flyturen. Iben sovnet nesten i pizzaen, så kvelden ble ung for hennes del. For vår del, satt vi helt salige og mimret om hvor stor hun var blitt og hvor utrolig koselig det er å ta seg litt one-on-one tid med barna. Skape minner for livet hun ikke vil glemme, og få all oppmerksomheten av mamma og pappa en hel helg!

Dagen etter var det duket for megaopplegg fra morgen til kveld: Madame Tussauds, nydelig lunsj på fransk bistro Le petite maison, og deretter The London eye og The dungeon med far (skrekkkjeller som ble litt for sterk kost for undertegnede). På kvelden så vi The Lion King – et så fabelaktig stykke at jeg nesten får tårer i øynene. Så bomma vi noe sinnsykt på middagen. Da hadde jeg bestilt på Roka, som er en perfekt restaurant for voksne, men ikke så godt egnet for barn som ikke er så begeistret for sushi og fusion. Vi måtte dermed finne en nødsløsning for jubilanten på et vis og redde stumpene av noe som kunne endt opp i katastrofe.

Dagen etter bar det på shopping i alle butikkene hun hadde drømt om å besøke. (Skikkelig gøy for far å dra innom Victoria Secret og Abercrombies nattklubbsjappe…nooot!, men hva gjør man ikke av kjærlighet for sin førstefødte.) Ja, vi skjemte henne bort etter noter i denne runden, men for gleden i hennes øyne og for minnenes skyld var det virkelig verdt det!

IMG_4712

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply

    Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.