Hudpleie Mote & Skjønnhet Velvære

Beskytt ansiktet!

IMG_2772

Hello girls. Idag skal jeg tipse dere om en nydelig løsning på: “Hvordan-sminke-seg-i-solen-dilemmaet”. I disse påsketider reiser mange bort. Skal du på fjellet? Til varmere strøk? Eller sitte i solveggen hjemme? Du trenger solkrem uansett hvor du befinner deg utomhus. Vi har alle hørt at man må smøre ansiktet med faktor 50 nå for tiden, ellers kommer rynkene, pigmentflekkene og farlige stråler som i verste fall kan føre til hudkreft. Bader du ofte, eller svetter på stranden, må det smøres hver time.

Personlig er jeg litt stuck på 80-tallet. Jeg klarer ikke å slutte å sole ansiktet, det brunere, det bedre, og jeg får naturligvis kjeft av hudpleieren hver gang jeg kommer inn og er overrasket over hvor i all verden alle disse pigmentflekkene kom fra. “Hedda, faktor 15, really?!” (Du vet, som å være hos tannlegen og få dårlig samvittighet når de spør om hvor ofte du bruker tanntråd.) Min svigermor og jeg pleide å spekulere i om hvordan vi kunne få til mest mulig brunfarge på kortest tid. “Dropp den ansiktskremen der a!” Sa hun begeistret, “den er full av faktor!” Så nærmest smørte vi oss inn med Soyaolje og rigget oss til i hytteveggen. Those days are over, dessverre.

Jeg har innsett at jeg ikke kan spille på like god cellefornyelse lenger, så jeg må beskytte, beskytte, beskytte. Elizabeth Arden har en fantastisk fin solkrem Elizabeth Arden PRO faktor 50, som har litt tint av farge i seg – som jevner ut hudtonen og får deg til å se fresh ut uten sminke på badestranden. Men jeg fikk nylig et supertips, på Beths om en magisk kombi som gjør at du ser enda jevnere og mer delikat ut. Det er å blande inn litt mineral foundation, i dette tilfellet Elizabeth Arden PRO perfecting minerals Shade 3 (Jeg satser på litt brunfarge i Florida). Når du nå smører denne herligheten i ansiktet, så ser du smooth sminket ut uten å faktisk være sminket, for mineral foundation regnes som helt rent produkt du kan ha i ansiktet døgnet rundt. Eureka!

Men som en liten bonus på det hele, i tilfelle du må se smashing ut med litt rouge, ga hun meg conturing serum bronzer fra Bare Minerals, som heter Bareskin Sheer Sun. Hun sa det var helt fantastisk, og det skulle bare en liten dab til og smøre på kinnbenene, der du vanligvis legger solpudderet. Gleder meg til å prøve.

Som ekstra goodie fikk jeg et supersøt rosa snakeskin sminkebag og mini Bare minerals foundation med kost. Bare frem med shadesa nå, så er jeg klar for påskeferie i solen!!

I morgen kommer oppdatreing på Florida Part I! Følg med… (:

God påske til alle! xxx

IMG_2756

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply

    Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.